Vores primære forretningsområder er:

Om Nordic Corporate Finance

Nordic Corporate Finance blev etableret i 2002 og har siden udelukkende arbejdet med rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder og udvikling af virksomheder i øvrigt. Vi er uafhængige af andre interesser og rådgiver alene inden for vores forretningsområde.

Nordic Corporate Finance er den danske del af den internationale organisation Global M&A Partners, der er verdens førende internationale organisation af uafhængige rådgivere inden for køb, salg og fusion af mellemstore virksomheder. Med mere end 45 kontorer spredt over hele jorden er vi globalt dækkende med lokal repræsentation. Nordic Corporate Finance er én af grundlæggerne af Global M&A.

Sådan er vores kunder

En typisk kunde for Nordic Corporate Finance er danske og internationale koncerner, der ønsker at købe eller sælge en virksomhed, datterselskab eller division i ind- og udland. Også virksomhedsindehavere, der ønsker at sælge deres mellemstore virksomhed er en typisk kunde. De seneste år er også kapitalfonde blevet en markant kundegruppe.

Vores primære forretningsområde er virksomhedshandler i niveauet DKK 50 mio. til 275 mio., men vi har også rådgivet ved såvel større som mindre handler. Mere end 75% af alle vores opdrag involverer en udenlandsk køber eller sælger, hvor opgaven løses i tæt samarbejde med vores kolleger i Global M&A.

Nordic Corporate Finance og Global M&A Partners er uafhængige virksomheder og ejet af partnerne.